- 3 eggs
- 1 glass of orange juice
- 1 glass of oil
- 1 glass of sugar
- Flour (1 kg)
- Sesame seeds
- Aniseeds
- orange zest
- Honey
Method:
Beat the eggs, sugar, oil
with the sesame seeds, aniseeds, the orange juice and the orange zest. Add the
flour and knead it until it reaches a mouldable form. Make balls with the dough
and roll it out using a rolling pin. Make shapes 2-3 mm thick and 4-5 cm in length. Fry them and
place them in the honey.
Ingredientes
3 huevos
1 vaso de zumo de naranja
1 vaso de aceite
1 vaso de azúcar
Harina
Ajonjoli
Matalahuga
Elaboración
Batir los huevos, azúcar, aceite, previamente frito con el
ajonjoli y la matalahuga, el zumo y la rayadura de la naranja. Ir añadiendo la
harina y amasando hasta conseguir una masa moldeable. Hacer bolas y extender
con el rodillo realizando cintas de 2-3 mm de grosor y 4-5 cm de largo. Freir
y bañar con miel.
No comments:
Post a Comment