Logo

Logo

Thursday, 26 April 2012

HOJUELAS-Spain-April

Ingredients:
  • 3 eggs
  • 1 glass of orange juice
  • 1 glass of oil
  • 1 glass of sugar
  • Flour (1 kg)
  • Sesame seeds
  • Aniseeds
  • orange zest
  • Honey
Method:
Beat the eggs, sugar, oil with the sesame seeds, aniseeds, the orange juice and the orange zest. Add the flour and knead it until it reaches a mouldable form. Make balls with the dough and roll it out using a rolling pin. Make shapes 2-3 mm thick and 4-5 cm in length. Fry them and place them in the honey.


Ingredientes

3 huevos
1 vaso de zumo de naranja
1 vaso de aceite
1 vaso de azúcar
Harina
Ajonjoli
Matalahuga
Rayadura de naranja
 Miel




Elaboración
Batir los huevos, azúcar, aceite, previamente frito con el ajonjoli y la matalahuga, el zumo y la rayadura de la naranja. Ir añadiendo la harina y amasando hasta conseguir una masa moldeable. Hacer bolas y extender con el rodillo realizando cintas de 2-3 mm de grosor y 4-5 cm de largo. Freir y bañar con miel.

No comments:

Post a Comment